Ja sam cujao da su im redovno crkavale dizne, turbina, pa cak i mjenjac (manuelni!), zato me strah. Kilometraza je definitivno vracana, ne treba da budes nikakav strucnjak da provalis da to auto nije preslo 95k. Pa rekoh, drug ima 520d sa 78k na satu i izgleda kao da je juce iz salona izasao, a ovaj je sav izlizan unutra. Mislim nije to tako strasno, cak bi moglo jeftino da se sredi to su samo plastike, ali mi to odaje kilometrazu najbolje. Sem ako neko nije drzao volan i dugmice smirgl-papirom, slazete se?
E sad, neko mi rece da na BMW-u za razliku od ostalih moze da se provjeri prava kilometraza na kompjuteru u nekim servisima, nisam bio da pitam u servisu jos?
Inace slazem se da je mirniji od 520, cak po osjecaju bih rekao da su i medjuubrzanja nesto bolja, iako je po specifikaciji 0-100 skoro pa isto ubrzanje, kao i max brzina. (poredim ga sa ovim drugovim, on ima 520d 177 ks, a ovaj 525 sto sam probao je takodje 177 ks, samo 2.5 motor)
I jos nesto me odgovorilo, dalja prodaja moze biti zeznuta ja mislim (kod nas, bije ih dosta los glas, tj. to da se kvare, izbjegavaju ih ljudi maksimalno), mada s obzirom da moze da se uzme za nekih 9000, valjda se tu ne moze previse izgubiti kasnije?
Sad vidjeh post za senzor, ovaj prodavac mi je rekao da se sredjuje za 30, sto znaci da u svakom slucaju izgleda nije to skupo, samo sto je meni to sumnjivo, ne volEm da se zezam s glavom, oko airbagova.